Eurocopa

El Cadí la Seu perd contra el Casademont i es jugarà el passi en l’última jornada (58-71)

El Cadi la Seu no ha gestionat bé el seu joc d’atac i ha perdut clarament contra el Casademont Saragossa en la cinquena i penúltima jornada del grup I de l’Eurocopa (58-71). L’equip de l’Alt Urgell ha perdut l’oportunitat de segellar el passi a la següent fase de l’Eurocopa i de fer-ho a més com primer de grup encaixant la tercera derrota contra el conjunt aragonès en poques setmanes. El Cadí se la jugarà en la darrera jornada a casa la setmana vinent davant del Castors Braine belga, al qual va guanyar a domicili (54-63). La calellenca Mariona Ortiz ha estat decisiva en el joc del Casademont, amb 15 punts i 17 de valoració. Per part local, Tunstull (15) i Peña (15) han estat les màximes anotadores.

El conjunt local ha començat imprecís i Jordi Acero ha hagut d’aturar el partit de seguida (3-11). L’equip aragonès ha obtingut una renda de +10 (5-15). El Cadí, però, s’ha rescabalat i ha transformat la inferioritat inicial en igualtat (19-21). En el segon quart, amés, fins i tot s’ha posat dos cops per davant –24-23) i 28-26 amb un triple de Raventós–, però ha arribat al descans amb males sensacions per una perdia en la darrera acció (30-35). Indecís al davant i tou al darrera, el Cadí ha rebut en l’inici del tercer quart i ha rebut (32-44). Temps d’Acero. Malgrat tot, les visitants han trenca el duel (42-56). El Cadí ho ha intentat en el darrer quart, però ha seguit fallant massa en atac i no ha tingut cap possibilitat d’inquietar. Acero ha repetit temps mort en ple festival aragonès (42-60). L’equip ha millorat en els últims quatre minuts i ha evitat un resultat més ampli.