Eurolliga

L’Spar Girona perd 64-50 a la pista del Çukurova de Chelsea Gray (23 punts i 9 assistències)

És la tercera derrota de l’Uni, la segona seguida en la fase de grups de la competició continental

L’Spar Girona encaixa la tercera derrota en l’Eurolliga, la segona seguida, a la pista del Çukurova de Chelsea Gray i companyia, que atrapa el conjunt gironí amb 3-3. Els 21 punts (5 triples) en 24 minuts de la campiona de la WNBA i del mundial aquest estiu, desequilibraven el duel en un tercer quart en què l’Uni arribava a perdre de 22 (52-30) i només anotava dues cistelles: 15-7 i 52-34. El 0-9 gironí amb la seva ex-estrella asseguda ajustava el resultat a l’últim quart (52-39). 23 punts, 9 assistències i 26 de valoració per a la 12 i cap visitant arribant a la desena, amb totes menys Flores anotant.

Intimiden

Hayes de mitja distància quan havien passat tot just 4:00 anotava l’11-4, amb 5 punts de Gray (3-0 triple a la primera acció), defensada per Drammeh primer i Murphy després. Jones a 2:28 enfilava la màxima (19-11), amb Hayes replicant el triple d’Araújo (14-11) i repetint després des de 6,75 m (22-13) amb el seu 11è punt. Gray també la tornava a clavar de lluny (25-13) a un minut per acabar el parcial amb 33-10 en la valoració.

A rebuf

Jones a 7:29 per la mitja part d’ofensiu feia la primera cistella en joc local (29-19), amb l’Uni havent començat millor al darrera i Etxarri anotant dues cistelles de mitja distància. Gardner a 6:23 anotava el segon triple vermell (29-22), Hayes en un atac contra 2-3 anotava des de 6,75 m (17è punt i últim punt amb 3/4) al tercer intent local (33-22) i Araújo aconseguia també de lluny mantenir la diferència (33-25). Gray amb dues suspensions marca de la casa rescatava l’atac local (37-25) i Drammeh d’ofensiu feia els últims punts de la primera meitat (37-27) a 49 segons pel descans (44-25 en la valoració).

A foc

Bonner assistida per Gray obria el marcador de la segona meitat a 8:44 i la campiona de la WNBA sumava el seu 3/3 des de 6,75 m per enfilar la màxima: 42-27. Un altre triple de Gray enfilava la diferència a la vintena (47-27) i Cornelius en la següent possessió gironina anotava els primers punts visitants de la segona meitat a 4:20. Gray seguia encesa: 21 punts amb 5/5 (52-30 a 2:59). Labuckiene en transició a l’últim minut anotava el 52-34, el seu quart punt seguit després de sumar de tir lliure (63-33 en la valoració).

Vida

Parra de 3 i Murphy de 2 engreixaven el parcial a 0-9 (52-39) i Jones el tallava a 7:58 en els primers dels seus 5 punts seguits (57-39). Gray tornava al parquet amb Hollingsworth per Jones (57-41). Un altre triple de Parra obria el teva meva amb Gray (59-44), amb qui s’emparellava. Etxarri reduïa la diferència (59-48) i Tolo d’ofensiu a 1:01 amb addicional fallat (61-50).