Eurocopa

El Cadí la Seu perd contra el Castors Braine, però passa a la segona fase (63-66)

El Cadí la Seu ha perdut davant del Castors Braine belga per 63-66 després d’una pròrroga, però s’ha classificat per a la segona fase de l’Eurocopa com a segon del grup I. L’equip de Jordi Acero, que podia perdre fins i tot de 8 punts perquè en la primera volta va vèncer a Bèlgica de 9 (54-63), s’ha hagut d’arromangar, sobretot quan perdia de 6 en el tercer quart (43-49) i quan les visitants han forçat un perillós temps afegit que podia comprometre l’average (59-59).

El Sedis ha arrencat capgirant un 0-5 (10-5) però ha fallat molt en atac en el primer quart (11-11). En el segon ha millorat sensiblement els seus percentatges liderat amb dos triples de Laura Peña –la màxima anotadora del seu equip amb 13 punts–, però ha fallat en defensa, deixant molt sola a la visitant Devos, que ha fet tres triples seguits. Les coses han empitjorat en el tercer quart, amb la visitant Reka Lelik (3 triples) anotant amb massa facilitat (43-46). El Castors ha amenaçant marxant 6 a l’inici del darrer quart (43-49). Un triple fonamental de Ramette ha coronat un parcial de 5-0 (48-49) però el perill ha prosseguit fins que el Cadí ha empatat (54-54) amb un parcial de 11-5 a 4:23 del final. El Cadí ha fallat en els dos últims minuts i el Castors ha forçat el temps afegit a 6 segons del final (59-59). Perill. el 4-0 de sortida ha estat clau, tot i que el Cadí s’ha ennuegat i el Castors s’ha endut el triomf.