ACB

El Girona obre el seu dia a dia als aficionats, a Palau

Bàsquet. Mig miler de persones en l’entrenament de l’equip d’Aíto ahir al migdia, la setmana després d’aconseguir la tercera victòria del club a l’ACB

“És una iniciativa molt bona del club, per arribar als aficionats i a la gent, que els més joves s’enganxin al Bàsquet Girona”, diu Pierre Oriola sobre l’entrenament de portes obertes del club de Marc Gasol, que ahir al migdia va aplegar mig miler de persones a Palau-sacosta en el primer dia de les vacances escolars nadalenques. El Girona va oferir als seus aficionats, fossin o no abonats, saludar els jugadors de l’equip, fer-s’hi fotografies i participar en la signatura d’autògrafs. Hi va haver pluja de marxandatge i els guanyadors d’un sorteig previ van poder participar en alguns dels exercicis de la sessió de l’equip gironí, que aquesta setmana no juga i que tanca l’any al Nou Congost contra el BAXI Manresa el dia 30 (21 h).

El pivot targarí va explicar: “Comences la setmana d’una altra manera. El partit va ser prou bo en línies generals, hi va haver errors, però el més important era sumar. En aquest moment de la temporada cada victòria és com guanyar una final i més quan ets a sota i els equips que hi ha allà baix tampoc acaben de rutllar.” Oriola es va incorporar a l’equip amb el curs iniciat i ara que ha jugat sis partits afirma que es troba “cada vegada millor físicament”, tot i que encara li queda “força rodatge” per encadenar esforços. “La línia és bona i ascendent”, diu. Diumenge contra el Casademont (78-69) va acabar amb set punts, inclosos el 14-5 des de 6,75 m en la primera pilota que tocava. En els minuts finals, al costat de Marc Gasol a dins, va donar seguretat a l’equip al darrere i va aportar 2/2 tirs lliures (69-66) en el 9-0 al final.

“El calendari que ens ve és complicat, pensem en el Manresa que serà prou difícil i complicat”, diu sobre el pròxim compromís de l’equip d’Aíto, a la pista d’un equip del qual destaca la trajectòria els darrers anys, en què ha disputat el play-off, i el paper del seu tècnic, Pedro Martínez. “Hem de tocar de peus a terra, som un equip novell en una lliga molt exigent i no hem de perdre de vista que som on tothom creia que havíem d’estar: lluitar per mantenir-nos, que és el nostre objectiu, i tot el que vingui de més serà positiu”, afirma Oriola.

DIA 30 A MANRESA

“No passa per un bon moment, però això el fa més perillós”, diu Pierre Oriola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)