Lliga femenina

Triomf de mèrit del Cadí La Seu contra l’Avenida (70-63)

El Cadí La Seu tanca la primera volta amb una victòria de mèrit contra l’Avenida (70-63), en un partit en què les de Jordi Acero han dut sempre la iniciativa.

El Cadí ha començat marcant el ritme (10-2) i, tot i que l’Avenida s’ha arribat a situar per davant en el primer quart, les locals l’han tancat amb sis punts de renda (24-18), liderades per la inspiració de Laia Raventós (dos triples i 8 punts, sense error en el llançament).

L’Avenida s’ha quedat clavat en els 18 punts en una arrencada de segon quart que ha impulsat el Sedis (31-18). Ho ha trencat un triple de Carleton, però les de Jordi Acero han mantingut un ritme alt i han arribat al descans amb 40 punts, amb Tunstull fent bona feina a dins (40-33).

Les locals han mantingut el to en el tercer quart i han arribat a manar d’11 punts (56-45), corregit per les d’Íñiguez que com a mínim han equilibrat el període (16-16 per tancar-lo amb 56-49). Un parcial de 0-5 acostava l’Avenida, però la resposta del Cadí han estat dos triples seguits, de Peña i Strautmane (64-55 a 4:51). S’ha arribat a l’últim minut amb sis punts d’avantatge i possessió per al Cadí. Uns dobles, una falta en atac, una pèrdua i una falta antiesportiva protestada ho haurien pogut complicar, però el Cadí ho ha resolt bé.