ACB

Tomic, una caricatura

Pintura. Marc Gasol, Miletic i Prkacin anul·len el croat, desaparegut amb 2/9 tirs, eliminat per faltes i resignat davant l’ombra gironina

Tomic arribava al derbi sent el segon millor jugador de l’ACB i el millor del 2022, dominant amb autoritat gràcies al seu talent. A això es va afegir que hores abans del matx es va fer oficial que no seria a Fontajau per unes molèsties a l’esquena. Això va donar més protagonisme al serbi Miletic al primer temps i a Prkacin, que li va agafar el relleu. D’entrada Duran va jugar amb Parra de quatre i el serbi va treure’n el màxim rendiment amb sis punts consecutius. A més, Marc Gasol va estar ofegat en atac perquè cada vegada li saltaven segones i terceres ajudes, però va dominar amb autoritat el rebot amb sis captures al primer període que va permetre una cosa clau: córrer. Tomic va continuar negat, xocant i perdent els nervis resignat amb la moral menjada per l’ombra de Marc i va quedar eliminat per faltes i un 2/9 tirs i 1 de valoració (tenia una mitjana de 20). En la posició de quatre Aíto va trobar la fórmula per desactivar Ellenson, que, a sis minuts per al final, tenia una sèrie d’1/3 de 2 i 0/3 triples i 1 de valoració. Birgander, 0. A més, els gironins van robar pilotes quan Ribas jugava el bloqueig i continuació amb Tomic, una de les accions en què la Penya aconsegueix treure més rendiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)