Eurocopa

El Cadí la Seu visitarà la pista del Benfica amb nou punts d’avantatge

Ha guanyat el conjunt portuguès (62-53) en l’anada de la primera eliminatòria de l’Eurocopa

El Cadí la Seu ha guanyat el Benfica per 62-53 en el partit d’anada de la primera eliminatòria de l’Eurocopa, i dijous vinent visitarà Lisboa amb nou punts d’avantatge en la tornada. Les urgellenques han fet un partit irregular, ja que han arribat a guanyar de 15 punts en el tercer quart, i perdien de 2 punts a set minuts del final. Watts amb 19 punts i 5 de 10 en triples, en moments importants, ha estat la més destacada.

Les urgellenques han tingut problemes en el primer període, han perdut forces pilotes i no han estat encertades en els triples (1/10). El Benfica ha jugat més conjuntat, ha dominat i s’ha avançat de set punts (9-16). En el segon quart el Cadí ha trobat l’encert en atac, ha fet un parcial de 13-0 que l’hi ha servit per donar la volta al partit (28-20), i arribar al descans amb 11 punts de marge, 34-23.

El bon joc del Cadí s’ha mantingut en l’inici de la segona meitat i ha assolit la màxima avantatge de 15 punts, 42-27. A partir d’aquí, però s’ha descentrat completament amb dos triples seguits anotats pel conjunt portuguès. El Benfica ha trobat el camí cap a la cistella i ha empatat el partit (42-42) al final del tercer quart després d’un parcial increïble de 0-15. En l’inici dels darrers deu minuts les portugueses s’han posat per davant (45-47), però han arribat els triples del Cadí. Dos seguits de Bahí han tornat a posar per davant a les urgellenques, i onze punts seguits de Watts, amb tres triples, han portat el marcador al 62-53 final.