Lliga femenina

El Barça CBS trenca la mala ratxa contra el Gernika (64-61)

Victòria del Barça CBS contra el Gernika, que posa fi a la ratxa de quatre derrotes seguides de les blaugrana, més encertades en el desenllaç d’un partit molt igualat i desequilibrat amb 4 punts d’Anderson –màxima anotadora (14) local amb un punt menys que Rosó Buch (15)– i una pèrdua d’Ygueravide.

Els primers triples visitants al tram final del primer quart, de Rosó Buch i Laura Spreafico, deixaven el Gernika per sobre 13-15 de nou després del seu 0-8 a l’inici (2-8). La italiana (3/3) i la mataronina (2/2) permetien les visitants marxar per sobre al descans (30-34) tot i els 7 punts d’Ainhoa López al segon quart.

Les blaugrana es mantenien a remolc en el tercer quart (43-45) amb Brooque Williams anotant 7 dels 11 punts visitants. López a 7:50 tornava a posar les locals per sobre (49-47) per primer cop des de mitjan segon quart (28-27). Anderson a 2:48 de tir lliure feia el 55-54 després del triple de Rosó Buch (49-52) i la suspensió de la mataronina (51-54). Canella a una cama al límit de la possessió a 1:37 feia el 58-56 des de 7 metres. Williams en suspensió empatava a 58 a 53,5 per acabar i Anderson també al límit avançava les blaugrana, que es veien per sota amb el triple d’Ygueravide (60-61) a 21 segons. Hamblin fallava i Anderson rebia la falta a 4,2 en l’ofensiu i no fallava els tirs lliures: 62-61. Les passes de la base visitant a 2,6 ensorraven les opcions del Gernika i Hamblin de tir lliure tancava el marcador amb el seu 11è punt.