NBA

Triple doble de Nikola Jokic amb un 13/14 de 2

36 punts (13/14 de 2), 12 rebots i 10 assistències és el triple doble amb què Nikola Jokic lidera els Denver Nuggets cap a la seva setena victòria seguida, amb 5 jugadors per sobre els 10 punts en el 122-113 contra els Portland Trail Blazers, que tenien Damian Lillard (44 punts). El pivot serbi iguala Wilt Chamberlain com l’únic jugador de la història de la NBA que fa un triple doble amb més de 30 punts superant el 90% en tirs.

L’altra cara de la moneda és per als Brooklyn Nets, que en el tercer partit sense Kevin Durant sumen la tercera derrota seguida: 106-98 contra els Spurs, que duien cinc derrotes seguides i només havien guanyat dos dels seus últims deu partits. Kyrie Irving tampoc juga per molèsties en un bessó i els Nets es queden amb Ben Simmons (10 punts, 10 rebots i 11 assistències) de referent davant els 36 i 11 de Keldon Johnson pels de San Antonio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)