Lliga femenina

Rebekah Gardner no viatja a Gernika amb l’Spar Girona

Rebekah Gardner no forma part de l’expedició de l’Spar Girona per visitar el Gernika, aquest dissabte a la tarda (18.15 h, per Teledeporte), en el primer dels quatre partits seguits de l’Uni fora de casa entre la lliga i l’Eurolliga. L’escorta nord-americana va patir un cop a l’espatlla en el duel d’Eurolliga a Schio la setmana passada i, amb aquest, s’haurà perdut els últims tres compromisos del conjunt gironí.

Bernat Canut, que des d’aquesta setmana té la baixa de Laura Cornelius –ahir el Çukurova en feia oficial el seu fitxatge– ha confirmat la baixa de la seva màxima anotadora en la prèvia del partit de la jornada 18 de lliga. L’Spar juga la setmana que ve a la pista del Sopron, líder del grup B de l’Eurolliga tot i perdre aquest dijous a la pròrroga per 77-75 a la pista del Miskolc, a qui el conjunt gironí visita el dia 31 després d’haver jugat un altre cop al País Basc, aquesta vegada a Vitòria contra l’Araski.

L’Uni és cinquè del seu grup a la competició continental amb 6-4 de balanç, el mateix que el Çukurova i el Miskolc, tercer i quart. L’Avenida és cinquè amb 5-5 i els dos primers son el Sopron i l’Schio amb 7-3.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)