Eurocopa

Un esforç més per ser a quarts

Bàsquet. Eurocopa. El Cadí la Seu afronta la tornada dels vuitens a la complicada pista del Flammes Carolo francès amb 18 punts d’avantatge. L’equip és molt conscient que no serà gens fàcil, però estan molt il·lusionades

Classificar-se per als quarts de final de l’Eurocopa és l’objectiu del Cadí la Seu en el partit que disputarà aquest vespre (20 h Esport 3) a la pista del Flammes Carolo francès. Les urgellenques han viatjat a Charleville-Mézières amb 18 punts d’avantatge després de la victòria que van aconseguir en l’anada dels vuitens per 72-54. El Cadí mai ha arribat als quarts de final d’aquesta competició europea i tot l’equip està molt il·lusionat, però alhora saben que no serà gens fàcil. L’entrenador, Jordi Acero, va explicar que volen fer un bon primer quart i després ja aniran veient: “Haurem de fer una molt bona posada en escena i seguir el guió del partit d’anada defensant bé les bases del Flammes Carolo i buscar que no tinguin el dia Shay Colley i Sara Chevaugeon, que tenen molts punts a les seves mans. Per tant, minimitzar tot el talent que tenen, ja que posseeixen moltíssim nivell.”

El Flammes Carolo ha guanyat els quatre partits que ha disputat a casa en l’Eurocopa. En la lliga francesa ocupa la sisena posició amb sis victòries i cinc derrotes. Davant la seva afició en la competició estatal el conjunt francès ha guanyat quatre dels sis partits que ha disputat al seu pavelló. En l’última jornada va derrotar per 74-70 el Tolosa, l’onzè.

El Cadí la Seu arriba a l’enfrontament europeu després de superar per 62-84 l’Innova-Tsn Leganés gràcies a una bona defensa que els va permetre trencar el partit en el segon quart. En l’anada, Peña i Tunstull van ser baixa per lesió, però totes dues van reaparèixer a Leganés.

EL PROTAGONISTA

Anem a França amb la il·lusió de fer un bon partit i no pensar en aquests 18 punts de diferència
Jordi Acero
ENTRENADOR DEL CADÍ LA SEU
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)