FIBA Champions

El Baxi Manresa, sense rumb contra el Telekom Bonn (69-87)

L’equip germànic s’ha mostrat molt superior i reforça la seva condició de favorit de grup en la FIBA Champions League

El Baxi Manresa ha perdut clarament contra el Telekom Baskets Bonn (69-87), que ha demostrat perquè és l’equip revelació del curs en la segona jornada del Top 16 de la FIBA Champions League i s’ha mostrat molt superior al conjunt bagenc en tots els aspectes del joc. L’equip alemany no ha necessitat la millor versió de la seva estrella, TJ Shorts (5 punts), i ha marcat el ritme ofensiu amb la tripleta formada per Malcolm (25), Ward (19) i Delany (13).

La posada en escena del conjunt alemany ha estat tant espectacular com efímera (2-10). Una defensa mixta i les cistelles de Harding han impulsat la reacció de l’equip vermell, que ha capgirat el resultat amb un parcial de 15-1 (17-11). El domini del rebot ofensiu ha permès que el Bonn sortís del col·lapse i tornés a anivellar el resultat per tancar el primer quart amb un ajustat 22-23. El segon quart ha estat de total domini visitant. El conjunt germànic ha imposat la seva superioritat física, especialment en el joc interior, i ha aprofitat les pèrdues de pilota locals per anotar cistelles fàcils en transició i arribar a l’equador amb una renda de 8 punts (33-41).

Tou en defensa, el Manresa ha perdut el rumb en el tercer quart i ha vist impotent com el Bonn feia encara més gran l’escletxa i a còpia de triples arribava a l’últim quart amb 17 punts d’avantatge (51-68). El panorama no ha canviat en l’últim període. Al conjunt bagenc no li sortia res i ha arribat a perdre per 25 punts de diferència (51-76). Amb tot perdut, els punts de Robinson i Harding han pogut maquillar el resultat fins al 69-87 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)