NBA

Irving (24 punts) debuta amb els Mavs sense Doncic

Kevin Durant és a punt de deixar els Nets i marxar als Suns, un altra bomba del mercat

Kyrie Irving ha debutat amb els Mavs anotant 24 punts en el triomf a la pista dels Clippers (104-110). Els de Dallas no han comptat amb Luka Doncic. En el partit de la jornada els Celtics, que no han tingut la millor versió de Tatum (12 punts) ni de Jaylen Brown (4) que només ha jugat 17 minuts, no han fallat contra els Sixers (106-99) tot i els 28 punts de Joel Embiid i 26 de James Harden. Els Cavs de Ricky Rubio, que ha anotat 8 punts amb un 3/3 tirs de dos, 0/3 triplesi 2/2 lliures en 16:20 minuts de joc, han superat els Pistons (113-85). A la jornada els Warriors han punxat a Portland tot i els 38 punts de Jordan Poole. També han guanyat els Kings a la pista dels Rockets (128-130) i els TWolves a Utah (118-143). Finalment els Raptors han tombat els Spurs (112-98) i els Heat als Pacers (116-111) amb 38 punts de Bam Adebayo.

Durant, cap als Phoenix Suns

Kevin Durant és apunt d’abandonar els Brooklyn Nets per fitxar pels Phoenix Suns de Chris Paul i Devin Booker. Adrian Wojnarowski (ESPN) i Shams Charania (The Athletic), els dos periodistes amb millors fonts en la NBA i que avancen en primícia i de forma habitual els fitxatges, han assegurat que els Suns estan rematant els últims serrells d’aquesta gran operació per incorporar a Durant. A canvi, de l’aler, els Suns enviaran a Brooklyn a Mikal Bridges, Cam Johnson i Jae Crowder, a més de diverses eleccions del draft. Concretament, els Nets, que traspassaran a Phoenix també a T.J. Warren, rebran quatre eleccions de la primera ronda del draft. El fitxatge de Durant pels Suns suposa un nou terratrèmol en la NBA només quatre dies després que Kyrie Irving abandonés els Nets camí del Dallas Mavericks de Luka Doncic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)