Eurolliga

El Barça arriba a dominar de 37 punts a la Virtus (75-92)

Els blaugrana han deixat clavats els italians que han passat d’un 23-24 a un 23-45 definitiu

El Barça ha donat un correctiu a la Virtus a Bolonya (75-92) on ha fet un parcial de 0-21 al segon quart i ha deixat el partit sentenciat abans del descans (23-45).

Els de Jasikevicius han manat des del salt inicial amb Mirotic (8 punts) i Laprovittola (7) com a motors (9-18). El tècnic ha aprofitat per fer entrar Sergi Martínez que portava tres mesos de baixa després de ser operat. Després d’un triple de Mickey (23-24) el Barça ha deixat clavada la Virtus Bolonya fins el punt d’endossar un parcial inesperat de 0-21 (23-45) amb Abrines imparable amb 13 punts en aquest període. Els italians han quedat esmicolats. Els italians només han anotat 10 punts al segon quart. Al tercer quart s’esperava una sortida fulminant dels italians però ha estat tot al contrari. El Barça ha convertit el partit en un autèntic festival i els blaugrana han agafat 37 punts de diferència donant el partit per tancat (31-68). Els últims 15 minuts han estat de pur tràmit amb la lògica relaxació blaugrana i el maquillatge dels italians del marcador final anotant 36 punts en el darrer quart.