Lliga femenina

Ariadna Pujol i el Cadí la Seu rescindeixen el contracte a petició de la jugadora

L’escorta maresmenca de 27 anys Ariadna Pujol, la capitana, i el Sedis Bàsquet han arribat a un acord per rescindir el contracte que unia a ambdues parts per petició de la jugadora, segons ha anunciat el club en un comunicat. Relació que finalitza després de més de cinc temporades i 172 partits oficials amb la blanc-i-blava. “AE Sedis Bàsquet, naturalment, ha escoltat i acceptat la petició de la jugadora, mirant sempre el millor per aquesta. De la mateixa manera, li desitgem la millor de les sorts en els seus pròxims reptes esportius i professionals.” El Cadí la Seu juga demà dimecres a casa el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurocopa contra el Galatasaray (19 h), un dels reptes més transcendents de la seva història, sense la jugadora.

Pujol s’ha acomiadat en un carta emotiva: “Mai saps quan serà el teu pròxim adeu i, potser, aquest és el menys esperat, però és el que necessito en aquests moments. M’ha costat molt escriure unes paraules després de tot el que he viscut aquí aquests anys, però el passat diumenge va ser el meu últim partit amb el Cadí La Seu aquesta temporada. Primer de tot vull donar les gràcies al Sedis per entendre’m i per haver-me deixat prendre aquesta decisió. Gràcies per com m’heu tractat sempre i l’afecte que he rebut des que vaig posar peu a la Seu d’Urgell. No ha estat una decisió fàcil, perquè per mi sou la meva segona família. Si m’ho haguessin dit a principi de temporada no m’ho hauria cregut. Gràcies a tots els que veniu als partits, em saludeu pel carrer, discutim alguna jugada o simplement em pregunteu a quina hora juguem perquè tots vosaltres m’heu fet sentir com a casa i molt estimada. Sento que haig de fer aquest canvi ara perquè m’ha sortit l’oportunitat de fer-ho, i necessito posar-me a mi per davant de tot. Poso rumb a una altra direcció. Ningú diu que el camí serà més fàcil, però l’emprenc amb ganes i il·lusió. Moltes gràcies Sedis, ens veiem ben aviat. Una abraçada immensa.”

La mataronina, que no ha revelat el seu destí –sembla se que demà dimecres es farà oficial el seu nou equip–, va arribar a la Seu d’Urgell procedent de la seva etapa universitària als USF Bulls de Tampa, Florida. En la temporada 2017/2018 debutava amb Cadí La Seu, però acabaria sent una temporada complicada a nivell personal i professional després de caure greument lesionada just a l’inici. Un entrebanc que la feia passar per quiròfan, perdent d’aquesta manera l’oportunitat de viure el seu primer any de carrera professional a la pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)