ACB

Un viatge sense bitllet

Bàsquet. Mundial. Maxi Fjellerup i Pato Garino tornen al Bàsquet Girona després que Argentina hagi quedat fora del Mundial després de 40 anys

Maxi Fjellerup, amb un paper totalment testimonial i sense minuts -va jugar 6 segons-, i el Pato Garino, amb més protagonisme a pista (16 minuts) però sense encert (1/4 tirs i 3 punts), arriben avui des d’Argentina on ahir van viure un dels capítols més difícils amb la seva selecció. Els de Pablo Prigioni han quedat fora del Mundial 2023, una decepció majúscula i inesperada tenint en compte que la selecció argentina és la vigent subcampiona del món i sobretot perquè estava guanyant de 17 punts al segon temps contra la República Dominicana (75-79). Aquesta vegada no hi ha excusa perquè Prigioni ha pogut comptar amb Campazzo, Deck o Laprovittola, tres dels pilars de la selecció argentina que s’havien perdut partits de classificació però van voler estar a la cita final contra la República Dominicana.

En el partit contra Canadà Fjellerup havia jugat 8 minuts fent 2 punts (1/1 de dos i 0/1 triples sense rebots ni assistències i 1 de valoració. i Garino 19 minuts anotant 10 punts amb 2/3 de dos, 1/3 triples i 3/6 tirs lliures, a més, de 3 rebots. i un total de 8 de valoració. Els dos jugadors no s’entrenaran fins demà amb el Bàsquet Girona. Garino, plorant al final del matx, era clar: “L’equip ha fet un gran sacrifici de molts quilòmetres per estar aquí i aquesta derrota ens amargar per tota la vida. És molt difícil fer ara un anàlisi. L’eliminació fa molt de mal. El partit se’ns ha fet llarg i ells han tingut una capacitat defensiva enorme.”

Visita al campió de copa

Després de tres setmanes sense competició els d’Aíto tornaran a jugar dissabte a la pista de l’Unicaja Màlaga, el vigent campió de la copa. Els gironins continuen pendents de Gasol que ha estat de baixa els dos últims partits per problemes a la planta del peu. D’altra banda, Taylor i Figueras van visitar ahir l’escola Eiximenis de Girona per obrir el club als centres escolars.

LA FRASE

L’equip ha fet un gran sacrifici, molts quilòmetres per estar aquí i aquesta derrota ens amargar per tota la vida
Pato Garino
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)