Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa Ornella Bankolé

L’Uni no dona la plantilla per tancada

Ornella Bankolé (1,81 m, 1997) és el reforç de l’Spar Girona per al que queda de curs. L’escorta francesa, amb qui l’Uni havia arribat a un acord l’hivern de la temporada passada perquè arribés a Fontajau a l’estiu, va fitxar finalment pel Bourges, que al maig va abonar una quantitat de diners al club gironí per quedar-se amb la jugadora del Roche Vendée els dos anteriors cursos –15 punts, 6 rebots i mig i 3 assistències de mitjana l’últim– i del Latas Montpeller els tres anteriors. Contra l’Uni va ser la millor del partit de tornada de la semifinal de l’Eurocopa el 2019 amb 19 punts (4/6 triples) i 22 de valoració.

Bankolé, que va debutar a la LFB el curs 2015/16 amb el Calais, ha disputat 12 partits d’Eurolliga amb el Bourges i en 14 minuts hi acreditava 3,5 punts i 1,8 rebots de mitjana per partit. Aquesta tarda s’ha desvinculat del seu club i pot debutar amb l’equip de Bernat Canut diumenge contra l’UCAM Jairis.

“Ens pot ajudar molt després de la lesió de l’Irati, perquè pot jugar al tres i al quatre” diu Laia Palau sobre Ornella Bankolé, de qui destaca: “La seva energia ens arriba en un moment important per poder afrontar aquest final de temporada”. L’Uni no descarta fer una altra incorporació per al tram final de temporada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)