Eurocopa

El Cadí la Seu s’acomiada de l’Eurocopa amb un bon partit a la pista del Galatasaray (75-65)

L’eliminatòria de quarts de final ja es va resoldre en l’anada (61-86)

El Cadí la Seu ha tancat la seva històrica participació en els quarts de final de l’Eurocopa amb una altra derrota contra el poderós Galatasaray (75-65). Tot i que l’eliminatòria estava resolta en l’anada (61-86), l’equip alturgellenc ha exhibit la seva competitivitat fins al final i ha forçat que el conjunt local, amb molt més potencial, hagués de jugar molts minuts amb les seves millors jugadores. Teaira McCowan, amb 20 punts, 16 rebots i 26 de valoració, ha tornat a ser un dels factors diferencials del conjunt turc. Per les catalanes, fins a quatre jugadores han arribat als dos dígits en anotació: Tunstull (14), Bahí (12), Kovacevic (12) i Watts (10).

El Cadí ha resistit els 6 primers minuts de joc (11-10), però de mica en mica ha anat cedint terreny a la gegantina Teaira McCowan (2,04 m), absoluta dominadora dins la zona. Amb 10 punts de la texana, s’ha tancat el primer quart amb un parcial de 21-12. Al Cadí la Seu el penalitzava la seva falta d’efectivitat en els triples (0 de 12) i el desavantatge en el control del rebot, amb 34-12 favorable al Galatasaray. L’equip local ha arribat a manar per 18 punts de renda (36-18), però l’empenta de Laia Raventós ha pogut retallar diferències abans del descans (40-27).

Només començar el tercer quart, l’equip alturgellenc ja ha fet tota una declaració d’intencions amb el primer triple anotat per Watts. La bona feina de Tunstull ha impulsat la reacció catalana, que amb un parcial de 15-20 ha arribat a l’últim quart amb 8 punts de desavantatge (55-47). Molt més actiu i amb bons minuts de Kovacevic, l’equip d’Acero ha continuat la remuntada fins al 57-52. El Galatasaray ha tallat la revifada catalana amb un parell de triples i s’ha acabat imposant per 75-65.