Eurolliga

El Barça anul·la un Zalgiris impotent (93-74)

Els blaugrana posen pressió a l’Olympiacòs amb qui empaten a victòries en el liderat

El Barça posa pressió a l’Olympiacòs amb qui empata al liderat de l’Eurolliga abans que els grecs juguin demà a la pista del Milà. Els blaugrana s’han passejat contra un Zalgiris (93-74) superat per tots costats amb un Mirotic imperial (28 punts). L’exBarça Rolands Smits ha estat gris (3 de valoració).

Els blaugrana han començat amb el tàndem Mirotic (12 punts) i Vesely (7) imparables anotant tots els punts del Barça al primer quart (19-17). En el segon període Jasikevicius ha fet rotacions fent jugar a 11 homes per arribar al descans dominant (46-36). Al tercer quart els blaugrana han trencat el partit amb una sortida explosiva. Laprovittola que no havia anotat cap punt al descans ha arrencat amb dos triples seguits i juntament amb Kalinic i un omnipresent Satoransky han fet que la diferència es disparés fins els 26 punts (74-48). Mirotic ha continuat el seu recital i Jasikevicius ha utilitzat el darrer quart per donar minuts als menys habituals.