NBA

Doncic i Irving, claus per a la victòria dels Mavericks a casa

Entre l'eslovè i l’australià, han sumat 82 punts, valuosos perquè els Mavericks guanyin 133-126 els Philadelphia 76ers

Els Dallas Mavericks han obtingut la seva 33a victòria de la temporada, contra els Philadelphia 76ers, per 133-126. El conjunt blau ha estat bastant competitiu durant gran part del partit i s'ha imposat en tres dels quatre quarts. No obstant això, ho ha passat malament cap al final, ja que l’equip de Filadèlfia ha aconseguit retallar distàncies.

Això sí, ha estat insuficient per guanyar el partit. Les claus han estat Luka Doncic i Kyrie Irving. I és que, entre tots dos, han sumat 82 punts (el 61% de l’anotació total dels Mavericks), amb 42 punts, 4 rebots i 12 assistències de l’eslovè i 40 punts, 4 rebots i 6 assistències per a l’australià. A l’altre costat, el màxim anotador ha estat Joel Embid, amb 35 punts.

Amb aquest resultat, els texans es col·loquen en posició de play-off, amb un partit menys que els Clippers. L’equip de Los Angeles ha perdut per 115-91 contra els Golden State Warriors, tot i els 21 punts de Kawhi Leonard o els 20 rebots de Mason Plumlee.

I és que l’equip de San Franciscoha tingut un gran Jordan Poole, amb 34 punts, 4 rebots i 6 assistències. Els Washington Wizards han guanyat 119-108 els Toronto Raptors. El jugador més important per a l’equip de la capital dels Estats Units ha estat Kyle Kuzma, amb 30 punts, 5 rebots i 5 assistències, mentre que Pöltl ho ha estat a l’equip canadenc, amb 23 punts i 13 rebots.

Per altra banda, els San Antonio Spurs s'han imposat per 110-99 als Indiana Pacers. El més destacat ha estat Jeremy Sochan, amb 22 punts i 13 rebots per als locals i Buddy Hield amb 27 punts, 4 rebots i 4 assistències per part de l’estructura d’Indiana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)