Lliga femenina

El Barça CBS no se’n surt a Gran Canària (70-63)

Cinquena derrota del Barça CBS en la segona volta a la pista del Gran Canària, que ja es va endur el triomf del Juan Carlos Navarro en el partit que tancava la primera volta (77-88). Final amarg per a les blaugrana, que es veien superades per una defensa local molt més enllà del reglament en l’últim quart, en què només Marta Canella de tir lliure (4/4) podia anotar. La gallega era la màxima anotadora del Barça (14) seguida de Jolene Anderson (13), autora de la última cistella en joc visitant. Per a les locals, Holesinska 21, Koné 19 i Scaife 17.

Les locals començaven el partit amb un 8-0 que el conjunt del Baix Llobregat replicava amb un 0-15 els últims 4:30 del primer quart que tenia en el triple de Júlia Rueda sobre la botzina i des de mig camp el colofó (13-20). Un 14-0 permetia el Gran Canària recuperar de nou la iniciativa al segon quart (29-23) per arribar a la mitja part 31-27. La segona meitat seria molt més igualada, sense que cap dels dos equips agafés avantatges de consideració més enllà dels 5 per a les blaugrana com en el 54-59 d’Anderson (triple a 4:35). Koné a 2:28 posava les grogues per sobre amb un 2+1 (63-61). Scaife a 1:30 anotava el 65-61 amb el Barça CBS incapaç d’anotar davant una defensa molt agressiva. Canella, que havia fet el 56-61 des de la personal (2/2 a 4:08), tampoc fallava a 28 segons (67-63), però les locals ja tenien el triomf a la butxaca.