Eurolliga

El Barça, igual que a Atenes, s’atura als últims minuts (81-73)

Jan Vesely ha estat homenatjat en el seu retorn a la pista del Fenerbahçe, on hi va jugar 8 temporades

El Barça, en el retorn de Vesely a la pista del Fenerbahçe on va estar vuit temporades i on ha estat homenatjat, ha tornat a perdre en un final igualat igual com li va passar a Atenes contra l’Olympiacòs (81-73). Els de Jaskikevicus han arribat a quatre minuts per davant (67-68) però han encaixat un 14-3 (81-71) definitiu. Els blaugrana han perdut el bàsquet-average perquè només van guanyar d’un punt al Palau Blaugrana. Mirotic ha superat la barrera dels 3 mil punts a l’Eurolliga.

Els blaugrana han fet un primer quart de pel·lícula anotant fins a 30 punts arribant a guanyar de 17 punts davant la sorpresa general (13-30) amb uns percentatges impressionants: 7/11 de dos i 4/5 triples. Però els turcs han reaccionat en un segon quart on els blaugrana han perdut la fluïdesa i això ha permès que el Fenerbahçe entrés en partit després d’un triple del darrer fitxatge Tyler Dorsey (37-38). Al descans 37-40.

L’arrencada del segon temps ha servit perquè un exBarça Hayes-Davis empatés el matx amb un triple (44-44) i un altre triple de Booker ha posat per primera vegada el Fenerbahçe per davant (47-46). Però la reacció dels de Jasikevicius ha estat immediata amb un 0-7 (47-53). Els turcs han agafat aire amb un triple de Hayes-Davis (52-53). Però ha despertat Motley que amb cinc punts seguits ha donat avantatge al Fenerbahçe (59-55). Saras ha aturat el matx abans que els turcs hagin agafat la màxima renda (61-56). Els blaugrana però no s’han rendit i han reaccionat per tornar a empatar a 5:29 pel final (65-65). Mirotic, tot i estar amb quatre faltes personals, ha capgirat el resultat amb un triple (67-68). Però quan semblava que havien fet el més complicat, els blaugrana s’han tornat a ensorrar en un final igualat igual com li va passar fa tres dies al Pireo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)