Lliga femenina

El Cadí la Seu gestiona bé l’avantatge del primer quart i venç el Jairis (50-66)

S’avança amb un 0-14 i acaba el primer període amb un 6-22

El Cadí la Seu ha sumat una important victòria, la tercera seguida, a la pista de l’Hozono Global Jairis per 56-66. El conjunt urgellenc ha sabut gestionar mot bé l’avantatge que ha aconseguit en el primer quart i sempre ha anat per davant en el marcador. Els primers minuts del Cadí han estat espectaculars i ha iniciat el partit amb un 0-14, per arribar al final del primer període amb un clar 6-22. En l’inici del segon quart les urgellenques han arribat a tenir 20 punts d’avantatge (8-28). El Jairis s’ha intentat apropar en el marcador i abans del descans s’ha situat a 9 punts (25-34). El Cadí ha controlat el partit i les reaccions del conjunt murcià i la mínima avantatge han estat els 9 punts que el Jairis ha aconseguit un parell de cops més. Els darrers tres minuts el Cadí s’ha tornat a imposar i ha guanyat amb comoditat. Raventós ha destacat amb 14 punts, quatre triples, i Kovacevic n’ha anotat 11.