Eurocopa

La Penya s’assegura els vuitens de final a Badalona (104-81)

El Cluj Napoca ha aguantat fins el 59-56 però llavors Ribas ha liderat la reacció verd-i-negra

El Joventut no ha fallat contra el Cluj Napoca -sense Guzman ni Shepherd- (104-81) i manté les opcions d’acabar líder. Els verd-i-negres han empatat amb el Prometey, tot i que els ucraïnesos juguen avui. Els de Carles Duran s’han assegurat matemàticament tenir els vuitens de final en una eliminatòria a partit únic a Badalona.

Els verd-i-negres han començat tous i això ha fet que es trobés amb la sorpresa del domini del Cluj (2-7). Però després del 23-26 la Penya ha fet un pas més amb un parcial inicial de 14-3 (37-29) que s’ha ampliat fins els 14 punts (47-33). Al descans 51-40.

Al tercer quart els romanesos han posat pressió (59-56) amb Jones, Meindl i Richard com a referent. Però ha aparegut Ribas per liderar amb dos triples i un alley-hoop espectacular per Kraag (75-63). A partir de llavors la Penya només ha lluitat per ampliar el seu bàsquet-average general per si hi ha empats al final de la lliga regular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)