NBA

Els Warriors cauen, tot i l’exhibició de Stephen Curry

L’equip de San Francisco perd per 134-126 davant Los Angeles Clippers, en un partit on el base ha fet 50 punts, 2 rebots i 6 assistències

Stephen Curry torna a realitzar una exhibició espectacular, sumant 50 punts, 2 rebots i 6 assistències. Així i tot, no ha pogut evitar la derrota de Golden State Warriors per 134-126 davant Los Angeles Clippers. En part, això ha estat possible gràcies a Kawhi Leonard, que amb els 30 punts, 8 rebots i 5 assistències, sent un jugador clau en el partit.

L’altre equip de LA, els Lakers, no han tingut la mateixa sort i va caure davant els Houston Rockets per 114-110. El millor jugador de l’equip de Texas ha estat Kevin Porter Jr, amb 27 punts i 9 rebots. Amb aquest resultat, l’equip groc es manté a play-off, però amb un partit menys que els seus perseguidors, els Utah Jazz i els Indiana Pacers.

Una mica més a dalt en la classificació de la Conferència Est, se situen els Dallas Mavericks, que han aconseguit la 35a victòria davant els San Antonio Spurs per 128-137. Christian Wood ha estat el millor de l’equip guanyador, amb 28 punts, 13 rebots i 3 assistències.

Qui també està amb el mateix nombre de victòries i derrotes són els Minnesota Timberwolves, que han perdut 102-104 davant els Boston Celtics. El jugador més destacat ha estat Jaylen Brown, amb 35 punts i 10 rebots.

A la mateixa conferència, els Memphis Grizzlies s’han vist sorpresos pels Miami Heat, sent derrotats per 138-119. El conjunt de Florida va tenir una bona base de punts per part de tots els jugadors, amb 23 punts de Jimmy Butler, 26 punts de Bam Adebayo, els 24 punts de Tyler Herro.

Això ha permès als Sacramento Kings empatar a nombre de victòries amb l’equip de Tennessee. En part, ha estat possible gràcies a la victòria per 114-117 amb els Chicago Bulls. Qui més ha anotat de l’equip de Sacramento és De’Aaron Fox, amb 32 punts, contrarestant els 33 punts de DeMar DeRozan.

Per la seva banda, els Philadelphia 76ers han superat Cleveland Cavaliers per 109-118, destacant Joel Embiid com el millor de l’enfrontament, amb 36 punts, 18 rebots i 3 assistències, a més dels 28 punts de James Harden o els 23 punts de Tyrese Maxey.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)