NBA

Els Philadelphia 76ers assalten el segon lloc de conferència

Els Philadelphia 76ers han assaltat el segon lloc de la conferència Est, després d’acumular la vuitena victòria seguida. Prenen el lloc als Boston Celtics, que han perdut a Utah, i queden ara com el perseguidor dels Milwakee Bucks, que dominen amb autoritat la conferència.

Joel Embiid i Tyrese Maxey, amb 31 punts cadascun, han impulsat els 76ers contra els Pacers (12-141). El millor dels Pacers ha estat Aaron Nesmith, amb 25 punts. Els Celtics, que han arribat a tenir un avantatge de 19 punts, han perdut al límit a la pista dels Jazz (118-117). Tot i la derrota, els Celtics s’assegura la presència als play-off, perquè els Miami Heat han perdut contra Chicago Bulls (113-99).

Els Warriors, encallats

L’altra cara de la jornada són els Golden State Warriors, que continuen en caiguda lliure i han perdut a Memphis (133-119). És l’onzena derrota consecutiva dels Warriors com a visitants.

Els Orlando Magic han guanyat els Clippers (108-113); els Sacramento Kings, els Wizards (118-132), i els Toronto Raptors, els Timberwolves (122-107).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)