ACB

La Penya venç a Lugo gràcies a un segon quart impecable (65-85)

Els verd-i-negres han passat del 21-21 a un 26-44 definitiu

La Penya, sense Ellenson encara a Badalona recuperant-se dels problemes cervicals, ha sumat un triomf a la pista del Breogán (65-85) que s’ha cimentat sobretot gràcies a un segon quart espectacular on ha arribat a dominar de 18 punts (26-44) després d’uns primers 11 minuts igualat (21-21). Els de Carles Duran han fet un joc coral amb protagonisme col·lectiu, Tomic dominant la pintura (10 punts i 7 rebots) juntament amb Birgander i amb el Breogán fallant des de la llarga distància (3/12) tot al contrari de la Penya (7/11). Al descans 29-46.

A la segona part els verd-i-negres han continuat molt sòlids i tot i alguna jugada del Breogán que podia tornar a posar l’equip dins el matx la realitat és que la Penya sempre ha estat molt sòlida. A més, Carles Duran ha fet jugar els 11 jugadors fent rotacions constants i situant a Parra en diferents ocasions en la posició de quatre. Al final del tercer quart la diferència s’ha mantingut en els 18 punts (51-69). A l’inici del darrer quart dos triples de Guy increïbles han sentenciat (57-81). La polèmica ha sorgit quan Guy ha fet callar el públic després de les seves cistelles. La resta del matx ha estat un tràmit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)