NBA

Els Mavericks cauen a Miami i es compliquen l’accés a ‘play-off’

Dallas ha perdut 129-112 a la pista dels Heat i queda fora de les posicions de privilegi, mentre que els Pelicans han derrotat 122-114 els Clippers

Els Dallas Mavericks han sumat aquesta matinada la segona derrota consecutiva davant els Miami Heat per 129-112 i es compliquen les seves aspiracions al play-off. Els texans no han pogut aconseguir la victòria, tot i l’actuació espectacular de Luka Doncic. L’eslovè ha sumat 42 punts, 10 rebots i 8 assistències del base de l’equip visitant. En part, això ha estat possible gràcies a la bona actuació de Jimmy Butler, que amb 35 punts, 3 rebots i 12 assistències, ha estat el jugador clau per al conjunt guanyador.

A l’altre partit de la jornada, els New Orleans Pelicans s’han imposat 122-114 davant Los Angeles Clippers. El jugador més destacat per part dels novaiorquesos ha sigut l’aler Brandon Ingram, amb 36 punts, 4 rebots i 12 assistències. Això sí, no ha estat el jugador que més ha anotat del partit. Aquest ha estat Kawhi Leonard, amb 40 punts, 8 rebots i 4 assistències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)