Lliga femenina

L’Spar Girona es reforça amb Terezia Palenikova

Bàsquet. Lliga Femenina. És una exterior eslovaca d’1m78 que ha acreditat 10,6 punts per partit amb el Tenerife aquesta temporada

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb l’alera internacional eslovaca de 27 anys Terezia Palenikova (1,78 m) perquè l’exterior defensi la samarreta de l’Uni fins a final de temporada. Laia Palau, la directora esportiva del club gironí, ha valorat molt positivament el fitxatge: “Contentes d’anunciar el fitxatge de Terezia Palenikova. Una jugadora procedent del Club Bàsquet Clarinos. A causa de la lesió de llarga durada d’Ornella Bankolé hem pogut incorporar-la. És una exterior molt tiradora, amb bon olfacte ofensiu, i segur que ens ajudarà molt a encarar el final de temporada i el play-off. Terezia Palenikova estava jugant amb el Tenerife i acredita una mitjana de 8,5 punts per partit en la lliga, 6,7 el curs passat amb el Leganés i 10,6 en els 24 partits d’aquest exercici amb el Tenerife, cuer ja descendit que demà clourà la temporada. L’equip de Bernat Canut jugarà demà el darrer partit de la fase regular a la pista del Cadí la Seu (19 h). Tots dos equips estan classificats per jugar el play-off de quarts de final de la Lliga Femenina. L’equip gironí aspira a mantenir la segona plaça que li donaria el factor pista favorable en els quarts i en les hipotètiques semifinals. Canut, doncs, comptarà amb una altra jugadora en la rotació que donarà aire per intentar minimitzar l’efecte que han provocat les nombroses baixes per lesió que ha patit l’equip en una temporada per oblidar. Malgrat totes les circumstàncies adverses, l’Spar Girona té una ratxa de cinc victòries en la lliga i s’ha atrinxerat en la segona plaça.

Terezia Palenikova
Alera 1,78 m
Bratislava (Eslovàquia)
16/8/1995 27 anys
Trajectòria
2021/22 Leganés
2022/23 Tenerife
Lliga Femenina
Punts 8,5
Tirs de dos 41,1% (118/287)
Triples 29,7% (49/165)
Tirs lliures 79,7 (59/74)
Rebots 2,1
Assistències 1,1
Minuts 23
Partits 52
Valoració 5,8
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)