ACB

El Bàsquet Girona regalarà 5.000 gots reutilitzables amb l’objectiu residu zero

El Bàsquet Girona segueix amb el seu ferm compromís de generar el mínim impacte possible en la generació de residus en els dies de partit. Des de la jornada 22, el club i l’Ajuntament de Girona habiliten aparcaments per a bicicletes en cada partit que l’equip disputa a Fontajau. Amb aquesta acció es calcula que la petjada de CO2 es pot arribar a reduir considerablement.

Ara, el club, amb la col·laboració d’Estrella Damm, vol fer un pas més cap als objectius de sostenibilitat al pavelló: al proper partit, dissabte davant del Lenovo Tenerife (19.30 h), es regalaran més de 5.000 gots reutilitzables. La iniciativa té com a principal fita aconseguir que els aficionats acudeixin als partits amb el seu propi got i, d’aquesta manera, reduir en gran mesura la generació de residus a Fontajau. Els aficionats que no hagin pogut assistir al partit i no tinguin el seu exemplar, el podran aconseguir per un preu d’1 euro.

Entre altres iniciatives, ja fa diverses temporades que no s’utilitza paper a les oficines ni en la venda d’entrades, els vehicles amb els quals es mouen els seus treballadors són elèctrics o híbrids, i s’ha eliminat el plàstic del bar durant els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)