Europeu

Només tres catalanes en la primera llista de Miguel Méndez

En la llista d’Anna Junyer per preparar la copa del món de 3x3 també n’hi ha tres

Sílvia Domínguez i Andrea Vilaró (Avenida) i Queralt Casas (València) són les tres úniques catalanes de la primera llista de Miguel Méndez per a l’Europeu, que es disputarà del 5 al 25 de juny a Israel i a Eslovènia. La convocatòria la formen 17 jugadores, de les quals n’han de sortir les dotze que aspirin a tornar als llocs d’honor, després de quedar fora del mundial aquest setembre passat i no superar els quarts de final, encara amb Lucas Mondelo, l’estiu del 2021 a l’europeu a València i als Jocs de Tòquio.

Anna Cruz (Barça CBS) i Marta Xargay i Laia Palau –ara al cos tècnic com a team manager–, ja retirades, són les baixes de l’equip respecte l’últim podi internacional, el 2019 en l’europeu a Sèrbia (or) amb les tres convocades per Miguel Méndez ja presents en la selecció estatal.

Tres amb Anna Junyer

La seleccionadora estatal de 3x3 compta amb Aina Ayuso (Olympiacòs), Laura Méndez (Estudiantes) i Helena Oma (Casademont) estan convocades per a la preparació de la copa del món de 3x3. La llista la completen Cecilia Muhate (Spar Girona), Marta Canella (Barça CBS) i les també jugadores del Girona 3x3 Aitana Cuevas, Vega Gimeno (Casademont), Ainhoa Lacorzana (Bembibre), Alba Prieto (Ensino) i Sandra Ygueravide (Gernika). Núria Martínez com a entrenadora i Beti Orden com a fisioterapeuta també estan en la convocatòria de Junyer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)