Lliga femenina

L’Spar Girona fitxa Marta Canella per dos anys

Marta Canella (1,78 m, 1995) passa a formar part de l’Spar Girona per a les dues properes temporades, després de quatre anys al Barça CBS durant els quals ha dut l’equip blaugrana a l’ascens i a la copa i a les semifinals del play-off en el curs del debut de l’equip a la Lliga Femenina. L’escorta gallega, que forma part de l’equip femení de 3x3 del Bàsquet Girona des de fa un any, va ser escollida la Revelació de la LF i és internacional de 3x3. En la darrera finestra FIBA va entrar a la convocatòria de Miguel Méndez, també.

“Ha estat una de les sensacions d’aquesta temporada i a banda de ser fixa en el 3x3 de la selecció espanyola també ha debutat a l’absoluta. Està en una trajectòria molt bona i ens pot aportar versatilitat tant en atac com en defensa” diu Laia Palau, que posa en valor la capacitat de Canella de jugar en cada posició del perímetre i de defensar qualsevol jugadora. “És forta, vertical, pot jugar d’esquena a l’anella i estic segura que ens ajudarà a construir aquest equip sòlid que volem per a la següent temporada” hi afegeix la directora esportiva de l’Uni. Pel que fa la mateixa Canella, diu: “Estic molt contenta d’incorporar-me a l’Uni Girona, és un dels clubs històrics de la lliga, que sempre he admirat des de la distància i que a partir d’ara estaré lluitant amb ells pels títols. Tenim una temporada molt il·lusionant per endavant i amb moltes ganes de començar”

8,8 punts (42,7 % de 2 però 25% en triples), 4,3 rebots, 3,4 assistències i 10,5 de valoració en 24 minuts de mitjana a l’equip blaugrana son les estadístiques de la jugadora, que tant pot jugar de base com d’alera, i que va debutar a la Lliga Femenina amb el Celta el curs 2011/12 quan era júnior en el darrer exercici del club de la seva ciutat natal a la màxima categoria. Després de quatre anys més a Vigo, va marxar a l’Aros tres més també a la Lliga Femenina 2 abans d’arribar al Baix Llobregat el 2019.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)