Eurolliga

Mirotic: “És el dia més dur de la meva carrera”

“És el dia més dur de la meva carrera”, ha sentenciat destrossat Niko Mirotic als micròfons de RAC 1 amb una gran tristor la patacada contra el Madrid en la semifinal de l’Eurolliga, un partit en que ell només ha fet 3 punts amb una sèrie esgarrifosa de 0/7 en triples: “Em dol saber que no he ajudat a l’equip en aquest moment tan important de la temporada. Li he fallat a l’equip i a l’afició. Demano perdó i felicito al Real Madrid. Per la derrota i per la meva actuació individual, per aquest desastre que he fet avui, des del principi fins al final. No puc explicar el perquè. Estic fotut. És una lliçó més que em dona la vida. Sincerament em pensava que seria l’any del Barça i el meu any i no ho ha sigut. La vida et posa al teu lloc. L’afició no s’ho mereix i em sap greu per ells”. Qüestionat sobre si ho tornaria a intentar, Mirotic ha afegit incertesa al seu futur: “Ja ho veure’m. No sé què passarà l’any vinent”.

“És una merda. Ho hem perdut nosaltres. Treballes vuit mesos per això i tornes a ensopegar en la mateixa pedra. Ja fa tres anys seguits que ens passa el mateixos”, deia amb ulls plorosos al vestidor Àlex Abrines, que sempre parla amb el cor a la ma. Tomas Satoransky, per la seva banda, també estava absolutament abatut: “Aspires a tot i tens bones sensacions, perquè fas una bona temporada i es molt dur perdre així. Hem fet una mala segona part. Hem de seguir endavant”

“És un pal duríssim, d’aquests que fan molt no només ara, sinó durant molt de temps. Jo he de mirar com a tècnic perquè no hem jugat com un equip, perquè no he sabut fer que es mogués millor la pilota, que és quan donem sempre la nostra millor versió, i cada jugador ha de saber què no ha fet bé. Ens ha sortit un partit molt dolent i el càstig és molt gran. El nostre bàsquet no ha estat bo en la majoria del partit a pesar que els percentatges de la primera part en els triples eren bons. Ens ha fet mal que ens fessin cinc punts en el tram final del segon quart quan encara teníem una falta per fer”, ha afirmat el tècnic Saras Jasikevicius decebut en la roda de premsa. Respecte de l’actuació de Mirotic, no ha volgut centrar-se en actuacions individuals: “Ha tingut un mal dia però el problema ha estat col·lectiu. Ara les paraules sobren, son molt barates. Hem d’estar tots junts. No serà fàcil però ens hem d’aixecar i guanyar la lliga”. Per acabar, Saras, que ha qualificat d’absurd el partit per al tercer i el quart lloc de diumenge, s’ha agafat malament una pregunta sobre el seu futur i no ha volgut fer valoracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)