FIBA Champions

El Manresa podria rebre una invitació per jugar a Europa

Bàsquet. FIBA Champions League. El Baxi jugaria la fase prèvia perquè va ser finalista fa dos anys i ha caigut enguany en els quarts

El Baxi Manresa va tancar la temporada a l’ACB excel·lent després d’un patiment extrem durant el curs per la permanència a l’ACB. Però a Europa ha fet una temporada espectacular tenint en compte les dificultats que ha viscut. La catorzena posició final a l’ACB no li donaria cap opció d’obtenir un bitllet per jugar competició europea el curs vinent, però els mèrits que ha fet l’equip de Pedro Martínez les dues darreres temporades a la FIBA Champions League podrien fer replantejar la situació. Això sí, seria una invitació que obligaria a jugar la fase prèvia, com van fer, per exemple el curs passat, el Breogán i l’Unicaja, entre molts d’altres, cosa que obliga a començar molt abans la pretemporada.

Els manresans, no ho hem d’oblidar, van ser els finalistes de l’edició de fa dos anys a Bilbao i aquest curs van caure als quarts contra el Tenerife. A més, van lluitar fins a última hora amb el Telekom Bonn, el campió de la competició, que dirigia Tuomas Iisalo, futur entrenador del París, un club que tindrà una injecció econòmica gran per intentar ser d’Eurolliga. El Baxi no ha amagat mai la voluntat de jugar a Europa perquè ajuda a créixer l’equip i també els aficionats tenen més partits al Nou Congost. Aquesta temporada, a més, els ingressos per la competició i les despeses han fet que acabin en paus i, per tant, no comporta a una càrrega econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)