ACB

Bomba de la Penya que elimina el Baskonia (83-76)

Els verd-i-negres han arribat a dominar de 15 punts (77-62) enmig d’un Palau Olímpic embogit

El Joventut ha donat la gran sorpresa dels quarts de final en eliminar el Baskonia, segon millor classificat de la lliga regular, a qui ha tornat a superar amb autoritat (83-76). Els verd-i-negres jugaran segurament contra el Madrid a semifinals en una sèrie que es jugarà dimarts i dijous vinent a Madrid mentre el tercer partit serà a Badalona el dissabte 10 a les 18.30h. La semifinal és al millor de cinc partits.

El matx ha començat amb un Guy que ha continuat inspirat en el triple i tres cistelles seves des de 6,75 metres ha donat (21-17). La reacció del Baskonia ha arribat de la mà de Howard que ha fet un recital de tir amb 13 punts seguits per posar els vitorians per davant. Però el Joventut, amb un gran treball col·lectiu tot i Tomic està anul·lat però amb un Vives espectacular, s’ha refet per agafar la màxima del partit coincidint amb el descans (46-40).

La sortida del Baskonia ha estat impressionant posant-se per davant després d’un 0-7 amb Howard castigant (46-47). Però de nou el Joventut, empès per la seva afició, ha capgirat la dinàmica per agafar un nou màxim avantatge (62-54).A 12:28 per acabar el matx Guy li ha tret la quarta falta a Howard que ha marxat a la banqueta. Guy ha continuat amb la seva exhibició amb un triple sobre la botzina del darrer quart (71-62). El festival verd-i-negre ha continuat per ampliar encara més la diferència (77-62) i deixar KO el Baskonia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)