Lliga femenina

La pivot internacional Paula Ginzo s’incorpora al Barça CBS

Arriba de l’Ensino de Lugo fa 1,88, té 25 anys i signa per dues temporades

El Barça CBS ha fet oficial l’arribada de la pivot internacional Paula Ginzo per les dues properes temporades. La jugadora gallega arriba del Durán Maquinas Ensino de Lugo, fa 1,88 m i té 25 anys. Paula Ginzo ha jugat la darrera temporada en el conjunt gallec, les dues anteriors va militar en el Gernika i també ha estat en el Movistar Estudiantes i l’Al-Qazeres d’Extremadura. En aquesta temporada ha disputat 26 partits amb l’Ensino amb unes mitjanes de 27:55 minuts, 11,8 punts, 6,2 rebots i 13,3 de valoració per partit.

En declaracions facilitades pel conjunt blaugrana Paula Ginzo ha explicat: “He escollit el Barça CBS perquè crec que el projecte és ambiciós. Va creixent des de l’ascens a la Lliga Femenina i crec que és el lloc adequat per ser-hi i millorar”. També ha comentat: “M’agradaria que fóssim ambiciosos per a aquesta temporada. Tornar a competir copa de la Reina i tornar a competir pel play-off estaria molt bé com a objectiu”. Actualment està amb la selecció espanyola preparant l’Europeu d’aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)