ACB

Guy i Feliz la fan molt grossa a Madrid (83-93)

Els verd-i-negres guanyen el primer assalt de la semifinal i tenen el factor pista per decidir a Badalona

La Penya, amb un Feliz impressionant i un Guy monstruós amb 7 triples increïbles a la segona meitat (8/13), ha donat la gran sorpresa i ha guanyat el primer assalt de la sèrie de semifinals a Madrid al millor de cinc partits (83-93). Els verd-i-negres tenen ara el factor pista per decidir a Badalona. El segon partit de la sèrie serà dijous també al Wizink Center (21h).

Els verd-i-negres han arrencat amb un 13-3 amb superioritat blanca. Però l’entrada de Feliz ha donat una nova dimensió a l’equip per igualar el matx (17-16). Hanga, que ha sortit per anul·lar Guy, ha estat el més destacat (7 punts) juntament amb Tavares (7). Després d’una fase de frec a frec al marcador un triple de Vives ha posat per davant a la Penya (31-32). El primer temps ha acabat amb un triple amb el segell de Guy al darrer segon per marxar al descans amb avantatge (39-42). Tomic, decisiu als primers 20 minuts amb 11 punts.

Al tercer quart ha arrencat amb festival de Guy que ha anotat quatre triples seguits, un amb falta inclosa, que ha donat la màxima del matx (44-52). La Penya estava amb confiança i una cistella de Parra ha donat un nou màxim avantatge (50-62). Els blancs han reaccionat com era d’esperar amb un triple d’Hezonja que ha obligat a demanar temps mort a Duran (59-64). El Madrid ha entrat dins el matx (68-69) amb un triple de Musa. El mateix Musa ha empatat (73-73) a 6:32 pel final. En el moment més complicat ha aparegut Guy un cop més per clavar un triple (73-76) i liderar una Penya sòlida que no li ha pesat la pressió al tram final amb un joc col·lectiu brutal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)