ACB

La revenja de la copa

Bàsquet. ACB. El Barça enceta al Palau (21 h, Movistar) una sèrie de semifinals contra l’Unicaja que promet espectacle i intensitat contra el rival que va eliminar els blaugrana en el torneig del KO

Està servida la revenja de la copa, en què els malaguenys van deixar KO els de Jasikevicius en els quarts de final. El Barça afronta una semifinal contra un Unicaja molt perillós. El primer assalt d’avui (21 h, #Vamos) podria marcar la sèrie, perquè al Martín Carpena ja fa dies que estan esgotades les entrades i l’ambient serà espectacular. També al Palau Blaugrana, però tota la pressió és per als de Jasikevicius, que, després de les decepcions de la copa i l’Eurolliga, està obligat a no fallar. L’Unicaja arriba amb màxima confiança després de guanyar el torneig del KO, tot i la bufetada que va suposar quedar eliminats en la semifinal de la FIBA Champions League al Martín Carpena amb Perry fallant el triple guanyador en l’últim segon. El tècnic del Barça deixa clar que l’Unicaja ja ha demostrat el perill que té: “Potser va ser una sorpresa a principis de temporada, perquè no sabíem què esperar-ne, però s’han mantingut en una línia increïble durant tot el curs. No han abaixat el ritme en molt de temps.” Higgins continua de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)