Lliga femenina

Anna Palma és el primer fitxatge del Cadí la Seu per la pròxima temporada

L’urgellenca torna a casa provinent del Bembibre i signa per dues temporades

El Cadí la Seu ha fet oficial el primer fitxatge de la propera temporada, l’urgellenca Anna Palma que torna a casa. Anna Palma, aler de 24 anys, ha signat per les dues pròximes campanyes i s’uneix a Elise Ramette, Júlia Soler i Montserrat Brotons pel curs 2023/24. L’urgellenca va debutar en el Cadí la temporada 2018/19 i en la campanya 2020/21 va anar al Bembibre en el que ha estat les tres darreres campanyes. En aquesta darrera temporada Anna Palma ha disputat 30 partits amb el conjunt lleonès amb una mitjana de 26.86 minuts, 5,9 punts i 3,8 rebots.

En el mitjans del club la jugadora ha valorat el seu retorn al Cadí: “Per mi és un bon moment per tornar a la Seu d’Urgell. Vaig prendre la decisió de marxar i torno havent jugat molts minuts després de tres temporades. Especialment, penso que en aquesta darrera temporada he fet un pas endavant a nivell ofensiu, tenint molta més confiança en mi mateixa. El Cadí La Seu sempre és un bon projecte on s’opta a bones posicions gràcies al fet que les coses es fan molt bé. Sense dubte no soc l’Anna de quan tenia divuit anys, soc una jugadora més crescuda i ja amb experiència, i per tant volia fer aquest salt qualitatiu a nivell personal i professional, ja que torno a casa. Tinc moltes ganes de tornar a jugar amb els colors blanc-i-blaus al Palau d’Esports. Sense dubte és una de les pistes que més goig fa i que quan vens del costat visitant saps que és de les més complicades. Convençuda que construirem un bon equip amb molt bon nucli, i això ens ajudarà a tots plegats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)