Lliga femenina

El Cadí la Seu incorpora la base Carmen Grande, el seu segon fitxage

Arriba del Casademont Saragossa, el campió de copa

El Cadí la Seu ha fet oficial el fitxatge de Carmen Grande, la segona incorporació per la temporada 2023/24. la base madrilenya, de 26 anys, arriba del Casademont Saragossa, amb el que va guanyar la copa femenina aquesta temporada. Després del seu pas per la NCCA dels Estats Units on va estar tres anys, va tornar a la lliga femenina la campanya 2020/21. Va estar una temporada a l’Estudiantes, una altre al Ferrol. En aquesta última campanya al Saragossa ha tingut un important rol secundari, disputant la Lliga Femenina i l’EuroCup Women, on ha ofert un molt bon nivell a pista.

Carmen Grande ha valorat als mitjans del club el seu fitxatge: “Estic molt contenta de poder formar part del projecte del club i que s’hagi dipositat confiança en mi per poder ser una de les peces de l’equip. M’il·lusiona molt continuar competint a la Lliga Femenina i a l’EuroCup Women, i fer-ho en un club que, any darrere any, demostra que és molt bon projecte, tant en el sentit humà com en el professional, és un fet molt especial. Tinc moltes ganes de començar a rodar, conèixer al grup de treball i gaudir del bàsquet amb tota la gent que recolza al Cadí La Seu”.

L’equip del conjunt urgellenc va agafant forma amb els fitxatges de Carmen Grande, Anna palma i les renovacions d’ Elise Ramette, Júlia Soler i Montserrat Brotons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)