Més bàsquet

L’empordanesa Marina Artero fa el salt a la NCAA

Bàsquet. Formada al GEiEG-Uni, ha jugat al Barça CBS i a l’agost se’n va amb beca a la Saint Francis University, a Loretto (Pensilvània)

La jugadora de Fontanilles Marina Artero Casadevall veu acomplert l’objectiu d’anar-se’n a jugar als Estats Units. Artero competirà a la NCAA amb les Red Flash Women’s Basketball, de la Saint Francis University, a Loretto (Pensilvània), gràcies a una beca que ha aconseguit. L’empordanesa va començar jugant a bàsquet al Torroella, però ben aviat va fitxar pel GEiEG-Uni Girona. Va estar cinc anys al conjunt gironí, fins a júnior de primer any, amb una molt bona progressió i amb participació activa en seleccions catalanes de base. Aquesta temporada, Artero ha competit amb l’equip júnior del Barça CBS.

La jugadora de Fontanilles sempre havia tingut la idea de marxar als Estats Units, i ara se li han obert les portes en una molt bona oportunitat. La seva intenció és compaginar la pràctica esportiva amb estudis de fisioteràpia. Artero té previst viatjar cap a Pensilvània i integrar-se al seu nou equip a l’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)