Europeu

La selecció espanyola ja és a semifinals (67-42)

Les de Miguel Méndez han apallissat a Alemanya en un partit decidit ja al primer temps (33-16)

La selecció espanyola, amb les catalanes Queralt Casas (10 punts en 25 minuts de joc) i amb Sílvia Domínguez -descansant per la cita de dissabte-, s’ha classificat amb més facilitat de l’esperada per a la semifinal de l’Europeu d’Eslovènia. Les de Miguel Méndez jugaran contra Hongria, qui ha superat amb una cistella a 3 segons pel final a la República Txeca (62-61). Espanya s’ha passejat contra Alemanya (67-42) i obté, a més, el bitllet pel preolímpic. el partit s’ha decidit en el primer temps deixant a les alemanes amb un percentatge de tir lamentable i trist de 5/27 deixant al seu rival amb 7 punts al primer quart i 9 al segon. A la mitja part ja estava tot decidit (33-16). Als segons 20 minuts han estat de pur tràmit donant rotació a totes les jugadores. L’altra semifinal la disputarà Bèlgica, que ha abusat de Sèrbia (93-53) contra França, que ha apallissat a Montenegro (89-46).