ACB

Mirotic no era l’única bomba: ara la de Saras

El futur. La situació econòmica és clau, però també altres reptes com els Grizzlies (NBA)

Quan tothom estava pendent de les obres que s’estan fent al Camp Nou resulta que el que s’ha enderrocat és el Palau Blaugrana. Primer va ser l’afer Mirotic amb les declaracions 24 hores abans d’acabar la final llançant amb dard contra el club i desmentint tot el que havia explicat el Barça. I sense temps per gaudir del títol de l’ACB, només cinc dies després que Navarro digués “no crec que hi hagi problema perquè Jasikevicius sigui el nostre entrenador”, resulta que Saras se’n va. Ahir no només es parlava de la situació econòmica, sinó de la possibilitat que els Grizzlies li haguessin fet una oferta per les tres pròximes temporades com a entrenador ajudant. Una proposta que avançava Home of glory i que faria retornar el lituà als Estats Units, on ja havia anat com a jugador.

Mentre el Madrid té ja tancat Campazzo, el Panathinaikòs ahir va fitxar Vildoza, el Milà va renovar Shields i l’Efes va contractar Willis, el Barça sembla que busca al mercat joves valors com podria ser el pivot polonès del Gran Canària Olek Balcerowski i també haurà de fer algun moviment il·lusionant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)