ACB

La Penya tanca el fitxatge per dos anys de l’escorta Andrew Andrews

El Club Joventut Badalona i el base nord-americà nascut a Portland Andrew Andrews (1,88 m, 1993) han arribat a un acord per les pròximes dues temporades. La Penya tanca la incorporació d’un exterior anotador que porta molts anys demostrant a Europa del que és capaç, no només fent punts, sinó repartint joc amb una gran visió. Andrews va ser una peça clau en el subcampionat d’Eurocup del Frutti Extra Bursaspor al 2022, i arriba a Badalona per donar un impuls de qualitat a la línia exterior verd-i-negra. és el primer fitxatge del curs. Les baixes fins ara han estat Joel Parra, Kyle Guy, Simon Birgander i Albert Ventura.

Andrew Delano Andrews és un base anotador que destaca per la seva facilitat per fer punts. Amb un gran tir exterior, Andrews és capaç de generar-se els seus tirs i anotar amb grans percentatges. El nou jugador de la Penya acumula ja quatre temporades consecutives a Europa anotant més de 13 punts per partit, destacant per ser un jugador amb facilitat per anotar de 3 punts (la temporada passada ho va fer amb un 45% d’encert al Bursaspor), a més de ser un jugador molt fiable des de la línia del tir lliure (prop del 90% als seus anys com a professional).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)