Més bàsquet

Catalunya tuteja l’Argentina de Campazzo (88-94)

Els catalans competeixen contra una de les millors seleccions mundials

Catalunya ha convertit el Nou Congost de Manresa com una autèntica festa de reivindicació de país i de bàsquet català i tutejant l’Argentina (88-94). Els catalans no han pagat la manca de ritme tot i haver fet només dos entrenaments contra una Argentina que porta ja setmanes de concentració preparant el preolímpic. Campazzo i companyia han estat superiors durant bona part del matx però els catalans han fet xalar de valent un pavelló ple a vessar sota una calor brutal. No han jugat ni Vildoza ni el blaugrana cedit al Bàsquet Girona Juani Marcos. Oriola ha estat el millor amb 15 punts i demostrant que està en bones condicions físiques i de joc secundat per Bassas (14). Ribas ha reaparegut després de tres mesos lesionat i ho ha fet amb bones sensacions (10).

La selecció catalana ha arrencat llançada (15-7) amb un Pierre Oriola deixant clar que està en bones condicions físiques anotant 8 punts seguits. Però els argentins, amb molt més ritme competitiu preparant el preolímpic, ha augmentat dues marxes i els de Pedro Martínez ja no els han pogut seguir. Catalunya ha encaixat un 0-16 (15-23). La renda ha anant augmentant progressivament amb Campazzo al capdavant (21-39). Al descans 31-49. Al tercer quart els catalans han reaccionat amb més intensitat defensiva i encert en el triple per posar emoció (54-61). La igualtat s’ha mantingut fins al tram final quan Redivo, amb triples increïbles (19 punts) semblava sentenciar. Però un triple de Parra i un altre de Costa han posat emoció fins al final (88-92).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)