ACB

El Girona fitxa Yves Pons, que ve de l’Asvel Villeurbanne

Yves Pons (1,98 m, 1999) és nou jugador del Girona, menys de 24 hores després de desvincular-se de l’Asvel Villeurbanne, amb qui tenia contracte fins al final de la temporada 2023/24. L’aler d’origen haitià té passaport francès i abans de fitxar pel club de Tony Parker, amb qui ha disputat l’Eurolliga (4 punts, 2 rebots i 3 de valoració en 14 minuts de mitjana), va jugar la NBA amb els Memphis Grizzlies –havia completat l’etapa universitària a Tennessee–, que després d’11 partits (1,2 punts i 1,1 rebots) el van enviar a l’equip de la lliga de desenvolupament (G League), on en 15 partits hi va acreditar 10.1 punts i 6,2 rebots. Pons vol tornar a la millor lliga del mon, però amb una targeta de presentació que li permeti signar un bon contracte i, per això, vol fer un bon curs al club gironí.

Internacional amb les seleccions franceses en les categories de formació, la medalla d’or en l’europeu sub-16 (2014) n’és el seu major èxit. En aquest darrer curs a la lliga francesa –campió de copa– hi ha acreditat 5,7 punts, 2,5 rebots i 5,4 de valoració i ve de jugar dos partits de la lliga d’estiu de la NBA amb els Atlanta Hawks.

Pons és la novena fitxa confirmada de la plantilla que entrenarà Salva Camps, el cinquè jugador que arriba a Fontajau després de Juani Marcos (cedit pel Barça), Stefan Dordevic, Ike Iroegbu i Markel Brown.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)