ACB

La Penya fitxa Chinanu Onuaku per un any

Chinanu Onuaku (2,08 m, 1996) jugarà aquest proper curs al Joventut. El pivot arriba procedent del Hapoel Tel Aviv i no ocupa plaça d’extracomunitari perquè té passaport nigerià. El seu físic li permet ser dominant a la pintura, ja sigui esmaixant, jugant d’esquenes a l’anella o en la lluita pel rebot i col·locant taps (1,5 per partit en la darrera Eurocopa).

El 2016 va ser escollit al draft de la NBA pels Houston Rockets en el número 37 i hi va jugar 6 partits. Després de passar també per la G-League i jugar a Corea del Sud, es va estrenar a Europa amb el KK Zada –va guanyar lliga i copa (MVP). L’any següent va ser el millor jugador de la lliga d’Israel amb el Bnei Herzliya, amb qui va guanyar la copa sent-ne determinant en la final: 30 punts, 17 rebots i 50 de valoració. La temporada passada va fitxar pel Sassari d’Itàlia i al novembre marxava al Hapoel Tel Aviv, amb qui va disputar l’Eurocopa – 10,8 punts i 7,6 rebots de mitjana– enfrontant-se al Joventut als quarts (7 punts i 10 rebots en el 82-74 a l’Olímpic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)