ACB

Jabari Parker, farcit de clàusules de prevenció

ACB. El Barça té un acord amb el número 2 del ‘draft’ del 2014 de l’NBA, que ha tingut problemes de genoll que els últims mesos li han impedit jugar

Primer va ser el Casademont Saragossa qui va fitxar fa quinze dies el número 3 del draft de l’NBA el 2015 pels Sixers Jahlil Okafor (29 anys) i ara serà el Barça qui tancarà el fitxatge del número 2 del draft del 2014 Jabari Parker (2,01 m, 1995). Per què pot fitxar el club blaugrana un jugador d’aquest talent? Doncs perquè s’ha passat quasi un any sense jugar i els últims anys ha tingut molts problemes al genoll. Però físicament el nord-americà es troba bé i si és així, encara que mai estarà al cent per cent de les seves possibilitats, marcaria diferències. El Barça ha posat clàusules de rescissió de contracte per protegir-se precisament d’això, de les lesions. Parker, que encara no ha passat la revisió mèdica a Barcelona, va ser all-star de l’NBA i ha estat set temporades per sobre dels 12,3 punts de mitjana –va arribar al seu màxim als Bucks el curs 2016/2017, en què va acabar amb 20,1 punts per partit i 6,2 rebots–. També va jugar als Washington Wizards, Chicago Bulls, Sacramento Kings, Atlanta Hawks i Celtics, després de formar-se a la prestigiosa universitat de Duke. El 2018 va arribar a firmar dos anys amb els Bulls a raó de 20 milions per temporada. Ara busca a Barcelona retrobar sensacions per tornar a l’NBA. D’altra banda, després de la rescissió de Higgins el Barça busca un 2-3 al mercat que reforci el perímetre. Tot i que es parla de l’NBA Bryn Forbes com a opció, l’objectiu blaugrana és ara mateix un altre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)