Més bàsquet

El Baxi Manresa s’imposa a l’UCAM Múrcia en el seu primer amistós (65-70)

Els manresans han dominat pràcticament durant tot el partit

El Baxi Manresa s’ha estrenat amb victòria en el primer amistós d’aquesta pretemporada i ha derrotat per 65-70 l’UCAM Múrcia en el partit que s’ha disputat a Montsó. Els manresans han començat a dominar des de l’inici i sempre han anat per davant. Al descans s’ha arribat amb un clar 26-40. En el tercer període els murcians s’han apropat en el marcador amb un parcial de 10-0, però els del Bages han tornat a dominar, 44-57 al final de tercer quart. En els darrers deu minuts l’UCAM Múrcia ha ajustat el partit, però el Baxi Manresa ha aguantat i s’ha emportat la victòria per 65-70.