Mundial

França, eliminada a la primera de canvi

Austràlia i Itàlia hauran de vèncer els seus respectius rivals, Japó i Filipines, si volen aconseguir el passi per a la següent ronnda

El mundial de bàsquet que s’està disputant des del passat divendres a terres asiàtiques ja ha tingut les primeres sorpreses. La principal, l’eliminació de França que, tot i tenir baixes importants, partia com a una de les favorites. L’equip francès va perdre el seu primer partit contra un Canadà que no va donar opció als bleus (95-65), i avui ha tornat a perdre davant Letònia (88-86), en un partit que no s’ha decidit fins a l’últim moment, i que ha suposat la classificació per als letons.

D’altra banda, Austràlia ha perdut aquesta tarda contra Alemanya, de manera que haurà de vèncer Japó en el tercer partit de la fase de grups, si vol passar a la següent ronda de la competició. I qui tampoc no té assegurat el passi a la següent ronda és Itàlia, que aquest migdia ha perdut contra República Dominicana en un partit en què Feliz i Towns, molt inspirats, han fet decantar l’enfrontament cap al cantó dominicà, fet que ha suposat la seva classificació . Ara els italians, doncs, hauran de vèncer Filipines si volen acompanyar República Dominicana a la següent ronda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)